7000Ft – korlátlan beszélgetés

Ne maradj le friss híreinkről, nyomj egy lájkot a Tech.hu Facebook oldalára!

Pontosan egy hónappal a mérföldkőnek számító havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomagok bevezetése után a Vodafone november 1-jétől a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést a feltöltőkártyás ügyfelei részére is elérhetővé teszi hálózaton belül. Az új korlátlan feltöltőkártyás csomag 200 MB mobil adatforgalmat is tartalmaz.A Vodafone RED VitaMAX tarifához 7000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén korlátlan, bármilyen időszakban igénybe vehető hálózaton belüli beszélgetés és SMS-ezés, valamint 200 MB internethasználat jár.A teljes egészében lebeszélhető egyenleg és a bónusz egyaránt 30 napig használható fel.

A Vodafone RED VitaMAX mellett a jelenlegi feltöltőkártyás tarifák helyett három új, az előfizetéseshez hasonlóan egyszerű és könnyen átlátható tarifát is bevezet a Vodafone, amelyek a magyar mobilpiacon egyedülállónak számító konstrukciót kínálnak különleges bónuszokkal.

Az új tarifák egységes, 46,5 forintos perc- és SMS díjat kínálnak bármely belföldi normál díjas hálózatba, ezen felül egyes tarifák pedig egyedülálló bónuszokat nyújtanak, amelyek minden időszakban felhasználhatóak, és automatikusan járnak az adott tarifákat igénybe vevők számára.

 

Hozzászólások