35%-al gyorsabb a béta Google Chrome - VIDEÓ!

2010. 05. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Google ma jelentette meg az új Chrome bétát, mely tartalmaz egy V8-as Chrome JavaScript motort, ennek és a további fejlesztéseknek köszönhetően 35%-os gyorsulás érezhető. Ez ám a tuning!

Amint beindítjuk a szoftvert, és felbőg félelmetes motorja, és látjuk a javított SunSpider értékeket, azonnal elkap minket a hév, és érezzük ezzel száguldani fogunk! Amint egy kicsit kéltük magunkat első megdöbbenésünkben, elkezdjük nézegetni, hogy mit is tud valójában ez a csodagép és észrevesszük az integrált Flash Playert, és a sportos extrákat a HTML 5 kiegészítéseket (Geolocation API-k, App Cache, web foglalatok, fájl drag and drop).

Ám ismertjük meg jobban a járgányt, mely alattunk hasít a web sztrádáin. Amellett hogy az új modellben rengeteget javult a gyorsaság, és kapott néhány csilli-villi extrát az autó mással is bővült. Már nem csak a könyvjelzőket, hanem a böngésző beállításait is képes szinkronizálni. Így ha eltévednénk a féktelen száguldás közben és lerobbannánk valahol, és kétségbeesésünkben belepiszkálnánk az előzőleg jó konfigurált járművünkbe, akkor egy szinkronizálással visszaállíthatjuk a jól megszokott beállításainkat.

##200830##

Ha te is szeretnél tesztvezetni, akkor erre teheted meg.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top