Környezetbarát vibrátor - Earth Angel

2009. 12. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A környezettudatosság egyre inkább része a napjainknak, egyre több termék van, amiből választhatunk környezetbarát típust is. Most a szexipar is beszállt a játékba.

A környezetért aggódó vásárlókat célozza egy ír vállalat a termékével, amit úgy hirdet, mint a világ első "zöld technológiás szexuális játékszere". A húszcentis Earth Angel akkumulátorát kézzel lehet tölteni: négy percnyi "kézimunka" harminc perc működést biztosít. Emellett pedig száz százalékban újrahasznosított anyagokból készült a termék és a csomagolás is, és ez egy kicsit bizarrul hangzik.

69,99 euróért lehet megvásárolni, plusz tíz euró a postaköltség. Noha a cég ír, a terméket nem merik a hazájukban, a zömében katolikus Írországban elkészíttetni, ezért a gyár Angliában van. A hírek szerint a gyártók is katolikusok egyébiránt, de úgy érzik, Isten az ő oldalukon áll.

Az energia-raktározó technológia feltalálója, Chris O'Connor azt állítja, a klímaváltozás megfékezése lebegett a szeme előtt, és nem a szexuális örömszerzés. Az eszköz egyébként bármilyen apró ketyerét képes lenne működtetni, például elektromos fogkefét is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top