10 telefon 10 forintért a Telenornál

2012. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Tíz készüléket lehet tíz forintért megvásárolni a Telenor nagyszabású nyáriakciójában. Az új mobilt választók a telefon mellé díjmentesen juthatnak játékhoz,zenéhez és filmhez is.

A Telenor nyári akciója keretében tíz készüléket kínál most mindössze tízforintért. Azok az ügyfelek, akik a kedvezményes mobilok közül választanak, mostdíjmentesen elérhető extra tartalmat is kaphatnak telefonjuk mellé.

Az ügyfelek a Telenor Go Portálján keresztül különféle játékok és zeneialbumok közül tölthetnek le egyet, tetszés szerint. Emellett augusztus 15-igtekinthetik meg az „Életrevalók” című filmet, külön adatforgalmi díj nélkül.A nyári akció készülék újdonsága a Sony XperiaTM sola, melynek különlegessége a„floating touch” technológia, amivel a felhasználó gyakorlatilag saját ujját használhatja mozgó kurzorként. A Sony XperiaTM sola Okostarifa 600 előfizetéssel kapható 10 forintért.A tíz forintért elvihető készülékek között a sola mellett megtalálható a SonyEricsson XperiaTM mini pro, a Nokia Lumia 610, a Samsung Galaxy mini, a Samsung Galaxy mini 2, a Samsung Galaxy Ace, a Samsung Champ 2, a Nokia Asha 300, a NokiaC5-03 és a Nokia C2-01 is.

A 10 készülék 10 forintért ajánlat és a készülékek meghatározott tarifacsomag választása esetén, hűséggel, illetve tarifamegtartás mellett, új Telenor lakossági számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program igénybevétele esetén érhetőekel.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top