Laptop-töltő szőkéknek

2011. 01. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Egy elmés feltaláló megalkotta a kábelt, amivel az elmés felhasználók a laptopjukat tölthetik, méghozzá a gép saját USB-jéről. A DVD visszatekerő berendezés mellé kívánkozik a megoldás!

Péntek van, úgy döntöttem, hogy ma írhatok hülyeséget. (Ma épp ez a mentségem, máskor más.) Ezt mindenképpen látnotok kell.Egy fórumon megjelent egy kép egy kábelről, aminek az egyik vége egy tápcsati, a másik vége meg USB-s. A poénból kreált hirdetés azt ígéri, hogy a kábel segítségével a notebookod saját természetes (!!!) energiáját használhatod a töltésére.

Ez nyilván csak poén, de szerintetek hány vennék meg, ha valaki tényleg árulni kezdené? Abból induljunk ki, hogy mekkora sláger volt annak idején a DVD visszatekerő. Mondjuk az a baj, hogy a vásárlók simán beperelhetnék a gyártót, mert valótlant állít a hirdetésében. Ellentétben a DVD visszatekerővel, amiből kivéve tényleg az “elején” van a film. (Az más kérdés, hogy előtte is “ott” volt.)

Ui: jó hétvégét, legyetek jók, és menjetek ki a szabadba, a friss levegőre játszani! (Mondjuk egy Nintendóval vagy PSP-vel! :))



Szerző

tech.hu



Scroll to Top