Akik a holnapot tervezik a Chevroletnél

2012. 07. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Chevrolet modelleket nemzetközi tervező és mérnök csapatok fejlesztik a GM egyesült államokbeli és dél-koreai gyáraiban. A Chevrolet modellei a világ 130 országában elérhetők. A Chevrolet 2009-re a világ negyedik legnagyobb autómárkájává vált 3,5 millió autó eladásával.

 

A terméktervezéstől a bevezetésig a Chevrolet minden tevékenysége, így a járműtervezés és fejlesztés, a gyártás és az eladások is egy célt szolgálnak. Nagyszerű külsejű, bizonyított minőségű, és kiváló ár-érték arányú járművek ügyfelekhez történő eljuttatását.

A Chevrolet modellek nemzetközi csapatok tervezőasztalain születnek a GM egyesült államokbeli warren-i technológiai központjában, a GM DAT mérnöki tervezőközpontjában a dél-koreai Bupyeong/Incheonban és a GM Fejlesztési Központban Russelsheimben, Németországban.

A Chevrolet modellek a GM Global Manufacturing System (GMS) szerint működő üzemekben készülnek világszerte. Az autógyártási folyamatok középpontjában a munkavállalók iránti tisztelet, az emberi munka bevonása, a sztenderdizálás, az alkatrészek időre szállítása, a hulladék csökkentése és a folyamatos fejlődés állnak.

Az Európában eladott Chevrolet modellek a GM különböző összeszerelő üzemeiben készülnek. A Corvette sportautók az egyesült államokbeli Bowling Green üzemben, a Camaro kabrió és kupé modellek a kanadai Oshawaban. Továbbá három koreai városban, Bupyeongban (két összeszerelő üzemben), Gunsanban és Changwonban, az oroszországi Szentpéterváron, és az FSO üzemben Lengyelországban, Varsóban.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top