Új LED-es tv/monitor az LG-től

2010. 05. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mondom én, hogy megjelenítő (értsd: tévé meg ilyenek) napot tartunk itt a tech.hu-n, de ezt gondolom Ti sem bánjátok. Most érkezett a hír, még friss és ropogós: itt az LG M2280D.

Ami egy moitor és egy HD tévé egyben. Szeretem ezeket a kombókat, nyúzok is egy hasonlót másfél éve (kicsit mér szét van szegénykém és ő még nem FullHD felbontású), de sokkal kényelmesebb távirányítóval kezelni filmnézés, vagy urambocsá tévénézés közben, mint a PC-n bénázni.

És mivel önállóan is működik, mint bármely lapostévé, ilyenkor nem zúg a nagy hardver, és ugyanúgy lazíthatunk, mint a nappaliban. A 22 coll pedig (saját tapasztalat) pont elég a dolgozóban, vagy a gyereknek, mert ennél sokkal nagyobb képernyőt pártízcentiről nézni, hosszú ideig tényleg fárasztó.

Az M2280D dizájnilag abszolúte hozza az LG legfrissebb LCD tévéinek szemrevaló formavilágát és természetesen kapott HD adások vételére képes MPEG4 földi tunert, de még kábeleset is! A pár forint híján 80 ezres árcédula pedig nem is olyan rossz, egy FullHD-s monitorért és egy kisméretű LCD tévéért.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top