Vegyél napcellát, puska az ajándék

2010. 06. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A világ talán legbizarrabb árukapcsolása, amit az amerikai Bland (jelentése: nyájas, szelíd) Solar cég hirdet. Vegyél tőlük napcellát! Ez oké, ezzel foglalkoznak. És ajándékba kapsz egy lőfegyvert! Mi van???

A hirdetés nem lehetne egyértelműbb. Az oldschool westernfilmeket idéző rézkarc-szerű plakáton, az autentikus betűtípus felett egy hatlövetű díszeleg. Pedig ez egy napelemvásárlásra buzdító plakát! Nem hiszed?

Ehhez csak el kell látogatnod a Bland (jelentése: nyájas, szelíd) Solar Coloradoi-i, vagy California-i irodájába, ott kell hagynod minimum 3000 dodót az egyik napkollektor csomagjukért és máris a kezedbe nyomják a 400 dolláros kupont, amivel pisztolyt, puskát, vagy muníciót vehetsz magadnak.

##208340##

De csak azt. Nem vehetsz például új locsolócsövet a kertbe, vagy új tujákat, csak pisztolyt, puskát, vagy skúlót. Mi lehet az ok? Talán az, hogy miután elfogy a fosszilis energia a földön (már nem kell sokat aludni addig, sajnos), barbár hordák fogják megtámadni azokat a farmokat, házakat, családokat, ahol van energia, például napelemek segítségével. Ezek a srácok a Bland (jelentése: nyájas, szelíd) Solar-nál tudnak valamit.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top