3D zsebkamera

2011. 05. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Videót rögzít 3D-ben, 5 megapixeles fotókat készít, a kijelzője szemüveg nélkül is 3D élményt biztosít - végre piacra dobták a Bloggie-t.

Ügynöknő néhány hete emlékezett meg a Flip kamerák gyártásának megszüntetéséről, aminek legfőbb oka alighanem az okostelefonok drasztikus elterjedésében keresendő. A Bloggie megjelenésében éppen a Flip modelleket idézi, szóval aki elsiratta a Cisco termékét, az talán megvigasztalhatja magát a Sony újoncával is.

Wi-fi ugyan ebben a ketyerében sincs, de cserébe két lencsét is kapunk, amikkel 1080p-s videót rögzíthetünk 3D-ben. Térhatású fotót is készíthetünk vele 2 megapixeles felbontásban, illetve 5 megapixeles hagyományos 2D fényképeket is tud produkálni a kicsike. Fotót természetesen videózás közben is készít.

A Bloggie 2.4 hüvelykes kijelzőjén mindjárt visszanézhetjük 3D házivideóinkat, mivel szemüveg nélkül is tud térhatású képet prezentálni. A HDMI csatlakozó használatával pedig természetesen tévén vagy monitoron is megleshetjük a végterméket. A 8 gigás belső memória 4 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé. A kütyüt most kezdték árusítani, az Amazonnál 250 dollárért újítható be.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top