Boxutcában pihen a száguldó cirkusz

2010. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Szereted a Forma 1-et? Régebben is szeretted? Szeretnél testközelből megcsodálni pár darabot azokból a többszázmillió forintot érő autókból, amelyek közül az egyikkel annak idejény Senna nyert? Most megteheted!

A tech. hu szereksztősége betekintést nyerhetett a szombaton megnyíló „Formula One – Versenyben a technológiával” kiállításra, ahol 1950, és 2006 közötti versenyautókat, és egyéb relikviákat tekinthettünk meg, valamint a végén a Forma 1 technikai partnerének, az LG-nek a termékbemutatóját.

De kanyarodjunk vissza az autókhoz, hiszen mindenkit ők nyűgöztek le igazán. A rendezvényen 8 versenyautót lehet megtekinteni, ami között olyanok is megtalálhatóak, mint a Lotus 18 1961-ből, ami a második legöregebb darab, vagy a Williams FW14B amivel kilenc futamgyőzelem után Mansell megnyerte az 1992-es világbajnoki címet!

Az autók melett természetesen megtalálhatóak az LG termékei is, a 3D tv-k, házimozik, és telefonok… stb.

A kiállítás most szombaton nyit, azaz Július harmadikán és nyitva van Augusztus elsejéig, minden nap 10-től 18-ig. Belépő árai következőképpen alakulnak: Felnőtt 1500 Ft, Gyerek: 700 Ft, Családi: 3000 Ft.

Menjetek el ti is, hogy felkészültek legyetek az augusztusi futamokra!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top