Kiszivárgott a Motorola RAZR HD fotója

2012. 04. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Egy, a Motorolánál dolgozó munkás fotózta le az új csúcskészüléket, mely rövid időn belül bejárta a világsajtót.

A Motorola már elkészítette idei legerősebb készülékét, a RAZR HD-t. Sok találgatás és híresztelés ellenére először a Picasa leplezte le a telefon létezését, ahol a neve, a kamerájának minősége le volt írva, most pedig egy dolgozó fotózta le.

Az elmosódott kép először a kínai fórumokat, majd a világsajtót járta be. Annak ellenére, hogy egy elmosódott képet láthatunk, néhány adat azért kivehető belőle. A képen jól látszik, hogy sikerült rátenni az Android legújabb változatát, a 4.0.3.-ast. A telefon az előzőhöz hasonlóan 4,3-as kijelzőt használ, de 720P-s felbontással van ellátva.

Ha belenézünk a specifikációs adatokba, akkor megtudjuk, hogy a RAZR HD gyakorlatilag csak a RAZR utóérzete kisebb javításokkal. Megmaradt az 1GB méretű memória, a 16GB belső memória. A kamera terén vannak változások: Az előlapi kamerát 1,3 megapixelesre cserélték, ami egészen jó a konkurenciához képest, illetve megmaradt a hátsó 8 megapixeles kamera, ami 720P-s videókat is tud rögzíteni. A processzorról konkrét információink nincsenek, de elképzelhető egy négy magos megoldás is.

Ami dícséretes lesz, az a RAZR MAXX-szal megegyező 3300mAh-s akkumulátor, ami szinte biztos, hogy nem fog egy nap alatt lemerülni, viszont a telefon egy kicsit vatagabb lesz.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top