A 4S az eddigi legsikeresebb iPhone

2011. 10. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan fanyalogtak az iPhone 4S miatt, túl kevésnek értékelve a készüléket. Persze nem lett igazuk a tamáskodóknak, a 4S az eddigi legsikeresebb iPhone modell, három nap alatt 4 millió ment el belőle - az iPhone 4 esetében ennek kb a fele jött össze.

Miután a tech világ jelentős része az iPhone 5 bejelentését várta, egy teljesen új modellt, elég vegyes visszhangot váltott ki az iPhone 4S bemutatása. Sokan kifejezetten csalódtak és több helyen lehetett olvasni, hogy ennél a vetélytársak nagyobb tudású készülékeket is piacra dobtak/dobnak hamarosan.

Azután persze az élet rácáfolt a vészmadarakra, a 4S-ből már elővételben elment egymillió darab, és a hivatalos árusítás megkezdése már hozta a szokásos sorban állós rajongó-áradatot is. A nyitó hétvégén végül több mint 4 millió 4S talált gazdára. Az elődjéből körülbelül 2 millió fogyot ugyanennyi idő alatt.

Ezzel a teljesítménnyel az Apple új üdvöskéje lett az eddigi legsikeresebben nyitó iPhone modell és természetesen fel is iratkozott minden idők legsikeresebb mobiljainak listájára is. Naná, hogy rögtön az első helyre.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top