Kamerák előtt a Sony LT29i Hayabusa

2012. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Sony Xperia vonalának legkarcsúbb és várhatóan legerősebb készüléke, az LT29i Hayabusa már egy hivatalosnak látszó fotón is feltűnt.

A csütörtöki nap folyamán egyre több kínai fórumon tűnt fel a Sony Xperia család legújabb tagja, az LT29i Hayabusa. Az új csúcsmodell a pletykák szerint 7 mm vastag lesz, egy 1,5 Ghz-es kétmagos processzor fogja hajtani és nem utolsó sorban egy 4,6"-es 720 x 1280 pixel felbontású HD kijelzőtfog kapni. Mindezek mellé egy 13 megapixeles kamera, 1GB RAM, 16GB ROM dukál. Várhatóan az akkumulátor teljesítményét is megnövelték, mely 2200mAh-s lesz.

Még az sem biztos, hogy Hayabusa néven láthatjuk majd a bemutatásakor, mivel egyes pletykák szerint az Xperia GX nevet fogja kapni.

A készülékről több kép is készült. Az elsőt még május 1-jén, mikor egy Sony dolgozó elvitte magával a gyából tesztelésre, akárcsak anno az Apple esetében az iPhone4-et. A második kiszivárgott kép elvileg a bemutatásához szükséges plakát, melyen három fotón meg is lehet csodálni. A fotókból kiderült, hogy két színben, fehérben és feketében fog érkezni a Sony új zászlóshajója.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top