Malacpersely gémereknek

2011. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Talán a sok konzervatív amerikai szülő véleménye némiképp változna és felhagynának a számítógépes játékok egységes kiátkozásával, ha vetnének egy pillantást az Arcade Game Piggy Bank nevű kütyüre.

A Future Memories által forgalmazott “árkádpersely” egy mini konzolt formáz és játszani is lehet rajta egy jó kis Space Invaderst - ehhez azonban pénzt kell beledobni. Egy érme 2 percnyi játékot biztosít, címlettől és pénznemtől függetlenül. A ketyere 30 másodperccel a menet vége előtt hangjelzéssel figyelmezteti a játékost, hogy ha folytatni akarja a mókát, akkor pottyantson be egy újabb pénzdarabot.

Persze az igencsak kérdéses, hogy manapság fel lehetne-e kelteni egy iskolás érdeklődését egy ilyen retro darabbal. Az ötlet viszont alapvetően tetszik. Nemcsak kellemes időtöltés, de egyben kiválóan ösztönzi a kissrácokat a spórolásra azzal, hogy játékkal jutalmazza a takarékoskodást.

A kb. 15 centi magas konzol két mini ceruzaelemmel működik. 9.95 dollárért bárki beruházhat egyre az Amazon jóvoltából. Ha a kertvárosi anyukák körében nem is lehet túl népszerű, pár kocka biztos beújít egyet a régi szép idők emlékére.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top