Xbox LIVE ingyenes hétvége

2011. 04. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Alighanem hosszú és aktív hétvége vár a hazai Xbox-tulajdonosokra. Egy többnapos ünnepi rendezvény keretében ingyenes LIVE hozzáféréssel, Guinness-rekordkísérlettel és Call Of Duty: Black Ops bajnoksággal próbálják megmozgatni a felhasználókat.

Április 21-től 25-ig, azaz e hét csütörtöktől hétfőig tart az Xbox Nemzetek Ünnepe, mialatt a felhasználók ingyenesen kipróbálhatják az Xbox LIVE szolgáltatását, ami új játékok kipróbálása mellett közösségi élményeket is biztosít.

Szombat este Guinness World Record-kísérletben is részt lehet majd venni, ami során a „legnagyobb online 100 méteres sprint” kategóriában kell nagyot domborítani. Az akció 19.00 órakor kezdődik, jutalmul minden résztvevő egy Xbox/Guinness World Record pólóba öltöztetheti avatarját.

Mindemellett az összes LIVE felhasználó Gold LIVE hozzáférést kap az akció időtartamára, amellyel egyebek mellett elérhetővé válnak a multiplayer játékmódok. A hétvégén más programok is lesznek, csemegézzetek a Microsoft közleményéből.

Ingyenes Xbox LIVE hétvége (2011. április 21. délelőtt 10:00 órától - április 25. 24:00 óráig) részletes program:

Nemzetek Versenye:

Melyik Xbox LIVE-os ország játékosai a legaktívabbak? Az ingyenes hétvége időtartama alatt a legtöbb achievementet összegyűjtő országok ranglistáját a későbbiekben nyilvánosságra hozzuk. Képviseld országodat a versenyen, hogy megtudhasd, mennyire aktív a hazai Xbox LIVE közösség!

Game with Fame Cseh Lacival:

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad a Halo: Reach multiplayer arénájában Cseh Laci ellen, akkor állj készen április 21-én, csütörtökön 19:00-20:30 között, hiszen Laci bármelyik pillanatban behívhat akár téged is egy meccsre! Játssz, chatelj Lacival és legyél te a legjobb! A legjobbak éves Xbox LIVE Gold előfizetést kapnak ajándékba. Nevezési feltételek az xbox.hu oldalon találhatók.

Hivatalos magyarországi Call of Duty: Black Ops bajnokság:

Figyelem, Call of Duty-rajongók! Itt a nagy lehetőség, hiszen az ingyenes Xbox LIVE hétvégén mindenki bebizonyíthatja rátermettségét egy hatalmas CoD: Black Ops versenyen. Akár járatos vagy már a játék online csataterein, akár első alkalommal kóstolsz bele a puskaporos levegőbe, várunk szeretettel április 22-én pénteken este 18:00-20:30 óra között. A feladatod mindössze annyi, hogy helyezéseid alapján elég pontot gyűjts a 20:00 órakor kezdődő döntőn való részvételhez!

A döntőben az első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzuk!

1. helyezett: 100,000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés

2. helyezett: 50,000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés

3. helyezett: 30,000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés

A fentiek mellett a legjobb 20 játékos Gears of War 3 online multiplayer béta hozzáférési kódot kap.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top