DotcommerceDay - az internetes vásárlás napja (X)

2011. 11. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre az első hazai DotcommerceDay, azaz az internetes vásárlás napja. Az induló mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését Magyarországon.

2011. november 24-én, a karácsonyi vásárlási roham előtt, az online vásárlók szabadon válogathatnak olyan speciális – csak ezen a napon érvényes – ajánlatok és kedvezmények között, amelyeket a mozgalomhoz csatlakozó webboltok kínálnak.

A több száz online értékesítő kínálatában szinte minden lehetséges termék vagy szolgáltatás megjelenik, ami csak kapható az interneten: könyv, CD, kozmetikai és illatszerek, műszaki cikkek, aukciós tárgyak, kuponok, ételek-italok, bútor, repülőjegy, internet-előfizetés, ruha, játék, gyermekholmik, bio- és egészségügyi termékek, sporteszközök, díszállatok, szoftverek, ékszerek stb.

A mozgalom szervezői várnak mindenkit, aki már vásárolt online, s azokat is, akik eddig csak játszottak a gondolattal, hogy kipróbálják, milyen is a tumultus elkerülve, otthonról kényelmesen, a piac teljes kínálatát nyugodtan áttekintve, az árakat összehasonlítva, különleges ajánlatok között böngészve, egyetlen kattintással vásárolni. Az érdeklődők már most megkezdhetik a szörfölést a folyamatosan csatlakozó boltok kínálatában a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon.

A DotcommerceDay csupán egy napig tart, de lesz jövőre is! Addig az érdeklődők csatlakozhatnak a mozgalom facebook-oldalához, ahol a szervezők folyamatosan számolnak be az internetes vásárlás legújabb lehetőségeiről, a biztonságos online vásárlás és fizetési módok tudnivalóiról, a mozgalomhoz csatlakozó új boltokról és különleges akcióikról: facebook.com/internetenvasarolnijo.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top