1,3 gigapixeles kép, 70 ezer fesztiválozó

2010. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Glastonbury fesztiválon készítettek egy hatalmas, 180 fokos panorámafotót a fesztiválozókról, több, nagy felbontású kép segítségével. A végeredményt feldobták a netre, és bárki bejelölheti magát rajta a Facebook accountjával. Még az is, aki nem volt ott, csak az nem jófejség. Viszont aki nem volt ott, még mindig nézegetheti a jócsajokat/jópasikat.

Emlékeztek, amikor Bigyológus bedobta, hogy keressétek meg a bikinis csajt a 45 gigapixeles fotón? Milyen jó lett volna, ha az, aki megtalálja, megtudja a nevét, esetleg még a címét, telefonszámát is, ugye?

Nos, a Glastonbury fesztivál fotójáról akár ilyesmi is kiderülhet, ha az illető be van jelölve rajta a Facebook accountjával - és ha nyilvánossá tette ezeket az adatokat is a Facebook oldalán.

A kép az Anglia-Szlovénia meccs alatt készült, és kábé 70 ezer ember lehet rajta, közülük eddig kábé háromezer van "megjelölve". Valószínűleg rekord lesz belőle, és ez lesz az a fotó, amin a legtöbb ember van megtaggelve. A jelek szerint egyébként jó idejük volt, lehet, hogy nem is hordták a termoelektronikus gumicsizmát, amiről korábban beszámoltunk?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top