Digitális panoráma, látkép bárhol! VIDEÓ

2010. 04. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha már unod a lakótelep látványvilágát, itt a lehetőség, hogy akár saját brooklyn-i panorámát varázsolj magadnak. Vagy akár kiruccanhatsz az Endor bolygóra. Mindegy! Ebben az „ablakban” az látszik, amit csak akarsz.

Ha már unod a lakótelep látványvilágát, itt a lehetőség, hogy akár saját brooklyn-i panorámát varázsolj magadnak. Vagy akár kiruccanhatsz az Endor bolygóra. Mindegy! Ebben az „ablakban” az látszik, amit csak akarsz.Ráadásul a szettbe épített Wii távirányító és egy nyakba akasztható IR adó segítségével a kép életre kel.

##197420##

Ha „kinézel” ugyanúgy mozdul a Winscape képe, mintha egy valódi ablakon át bámulnád a világot! Pedig ez két darab élére állított plazma tévé. Amint mozdulsz Ryan Hoagland ablakai előtt, úgy a két darab FullHD felbontású videó is veled mozdul. A vezérlést egy iPhone végzi, egy Macbook Pro az "agy", a meghekkelt Wiimote-al és az infra nyaklánccal karöltve.

##197425##

A mozgóképeket RED kamerával rögzítették, így ha közelebb mész és a kép zoom-ol, akkor is kristálytiszta látvány fogad. Mind az építés, mind pedig a végeredmény megtekinthető a videókban. Ráadásul Ryan rájött, hogy ebből még üzlet is lehet, így alap szetteket fog árulni potom 3000 dollárért weboldalán.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top