Hagyd abba a sírást, vagy felteszem ezt a YouTube-ra! VIDEÓ!

2010. 07. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ez egy valós fenyegetés egy való világbeli, valódi anyukától. És hogy honnan tudjuk? Fent van a YouTube-on!

A sztori és így a videó is teljesen hétköznapi történet. A kislány kiborul egy cipőboltban, mert valami nem jó, és sír. Az anyuka pedig fegyelmezni akarja a csemetét és a megoldást a nyilvános megszégyenítéssel való fenyegetésben látja. Ráadásul nem a bolti alkalmazottak előtti nyilvánossággal fenyegeti a négy éves kislányt, hanem a YouTube közönségével.

##211770##

Ez két dolog miatt érdekes: ezek szerint egy négy éves kislány már teljesen tisztában van a YouTube fogalmával, illetve ezt a fórumot az anya annyira erős motivációnak érzi, hogy ezzel próbálja fegyelmezni a gyereket. Az eredmény? Közel tizenháromezer néző egy teljesen érdektelen videónál. Úgy látszik 2010-re eljutottunk oda, hogy a szülők (már amelyik azt gondolja, hogy a nyilvános megszégyenítés elfogadható) új eszközöket kaptak megkérdőjelezhető módszerükhöz.

Tisztában vagyok azzal, hogy vannak tényleg humoros és/vagy megdöbbentő/tanulságos kiborulás-videók a weben, de ez a videó egyik sem, cserébe egy amúgy (gondolom) teljesen normális négy éves kislányt már több ezren ismernek, mert elvetemült és hihetetlen dolgot művel: sír. Végül pedig jöjjön egy tanulságos hiszti-videó, amit majdnem harminc millióan!!! néztek már meg. A kiborulás oka? Az anyuka törölte a srác World of Warcraft hozzáférését és a vicces tesó rögzítette a dührohamot. A tanulság? Ne szórakozz senki WoW cuccaival!

##211772##



Szerző

tech.hu



Scroll to Top