Kamerák töltője

2009. 09. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
univerzális kamerakksi töltő Most elsősorban a fotósoknak, és kamerásoknak fogunk kedvezni, ugyanis amit találtam, az nekik lesz nagyon jó. Persze, hogy töltő. No, de milyen? Olyan, amilyennek az összes töltőféleségnek lennie kéne, miszerint fajtájában mindent tölt ő. Mert ez olyan.

Majdnem a teljesség igényével, erre módosítok. A Solar Technology CamCaddy névre hallgató töltője majdnem minden kamera, digitális, vagy tükörreflexes fényképezőgép akkumulátorát képes feltölteni.

A majdnem minden a világon használt kamera akkumulátorok 85%-át jelenti, tehát elég különleges kütyünek kell ahhoz lenni, hogy ne passzoljon, ezt a gyártó oldalán le is tudjuk ellenőrizni. A szerkezet lelke az a dokkoló bölcső, ami kis kallantyúi segítségével blokkolni tudja a sokfajta akksit. A technológia intelligenciája ennél tovább is megy, a készülék felismeri a belehelyezett akkumulátort (kameráé, vagy fényképezőé-e) és a megfelelő feszültségérteken kezdi el tölteni.

Kis ledek jelzik a töltöttség állapotát 25%-tól 100%-ig. Ahhoz, hogy tényleg hasznos útitárs legyen, fontos, hogy a töltő is illeszkedjen a körülményekhez, és ebben sem válogatós. Lehet őt tölteni napenergiás töltőkkel (kapható csomagban a Solárék Freeloader töltöjével együtt is), 12 Voltos adapterrel, vagy autóban az öngyújtóról, de USB lehetőséget is adnak hozzá, valamint hálózati dugókból is annyit, hogy Európától Amerikáig 130 országban használatba lehet venni! A francba, hogy nem fotózok, vagy filmezek, de boldog is lennék most! Ez rendesen jó cucc, 40 dollárért ki nem hagynám, ha tudnám hasznosítani!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top