E-mail óra

2009. 09. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Üzenet a levegőben lebegően Azt hiszem, ez egy elég frankó dolog. Még attól is megkímél minket, hogy az Outlookba belépjünk, tehát egy kicsivel ettől is gyorsabb lesz a világ. Úgy látszik, manapság már egy jófajta tervezésű órát sem lehet eladni extra szolgáltatás nélkül. Ebben az esetben a levelezőrendszerünk esett áldozatul.

Tudom, hogy LED fényekkel a levegőbe írni nem nagy újdonság, van már ilyen telefonban, sőt láthattunk már bringa keréken is, de nekem már ez is elég lenne, hogy megvegyek egy órát, mely evvel a technikával operál. Kis kütyünk kiötlőinek ez nem volt elég. Az órát csatlakoztatjuk a routerünkhöz, az meg, ahogy emailt küldünk, vagy kapunk, kiírja a szöveget a levegőbe. Az mailt küldhetjük a gyártó cég honlapjáról is, ha nem áll kéznél a levelezőnk, s akkor is tuti világítani fog üzenetünk a túloldalon, ha az ottani egység is csatlakoztatva van.

A készülék eltárolni is képes üzeneteinket, amiket reggel átpörgethetünk a rendszeren. Ha éppen csendes a levelezőrendszerünk, az óra visszatér eredeti funkciójához, és az aktuális időt, vagy hőmérsékletet mutatja. Állat kis cucc, bár ha az ember sűrűn váltogatja ágytársait, előfordulhat, hogy reggel egy kész konfliktusforrás várja az embert ébredésnél, mert csak másodiknak olvasta el a pirosan lebegő szöveget. Idén már forgalmazni kezdik, egyelőre csak előrendelhető, 120 dollárért.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top