Szexi az új videófon az iPhone 4-ben

2010. 07. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Rengetegen, sokféleképpen írták meg, hogy az iPhone 4 mennyire rossz. Nincs térerő, panaszkodtak a júzerek ezerrel, sok fejfájást okozott Steve-nek az új almás teló. És most, bár az Apple mereven elzárkózik minden szexuális tartalomtól, a pornóiparnak épp kapóra jött a videotelefonálós új iPhone!

A felnőttfilm iparnak muszáj lépést tartani a technológiával, de erről már írtunk korábban. Nem azt mondom, hogy ők viszik a fejlesztésekkel a technológiai világot a meztelen vállukon, de hogy az elsők közt vannak, akik a legújabb trendeket kihasználják, az biztos. Az iPhone 4 egyik nagy újítása (Na ja, mert ilyet még soha, sehol nem láttunk…), hogy Wi-Fi hálózaton lehet vele videótelefonálni. A netes pornó egyik legjobban fizető szolgáltatása pedig a webkamera előtt élőben „ténykedő” csajok és fiúk.

Na, kezditek már kapizsgálni? Bizony! Az Apple Face Time nevű (ez a videofon neve, amiből furcsa módon hiányzik az ominózus „i” betű) szolgáltatása átalakult, khhhmm…, bocs de ez magas labda: F*szTájmmá. És ez több szempontból is telitalálat a pornósok számára. Csak Wi-Fi-n keresztül működik, amivel elkerülhetőek a felhasználókat elrettentő hatalmas mobilnet számlák. A mobilunk személyes tárgyunk, amit nem adunk oda csak úgy másoknak (mint pl. a PC-nket stb.), mindig velünk van, ezért ez kicsit olyan intim dolog, ami még inkább élvezhetővé teszi a „szolgáltatást”.

A videotelefonálás esetében pedig nincs Flash para, ami az összes almás kézikészülékre jellemző, tehát ez a technológiai probléma sem szab gátat a sikernek. És végül, de nem utolsó sorban sok van/lesz az új szexvideózásra alkalmas iPhone 4-ből, ami a potenciális, fizetőképes vevőkör szempontjából nem elhanyagolható. Ez eddig jól hangzik, ugye? Veszély azonban itt is van, hiszen, mint minden szexuális tartalom esetében ez a szolgáltatás is árt a gyerekeknek, mivel az őket zaklatók és maguk a gyerekek is általában sokkal fogékonyabbak a technikai újításokra, mint szüleik, akiknek meg kellene védeniük csemetéiket.

Mondjuk a Face Time esetében korlátozható, hogy kivel lehet csetelni, vagy kivel nem, illetve le is tiltható a szolgáltatás, ami ebből a szempontból megoldás lehet. Különös fricska ez a sorstól (vagy a felnőtt ipartól) annak a cégnek, ami még egy melltartót viselő lány képet sem engedi be a szoftverboltjába. Legvégül hadd idézzem Teagan Presley „színésznő” szavait a pornóipar új , reményteljes fejlesztésével kapcsolatban: „ A telefont nézheted, vagy épp odarakhatod (gondolom mutogatás céljából), valamelyik testrészedhez, de egyszerre a kettőt nem teheted meg. Ez új kihívás, hiszen a felhasználók a teljes csomagra fizetnek elő!”

Ezzel a frappáns felütéssel és sikamlós, de remélhetőleg érdekes írással fejezem be pályafutásomat a tech.hu-nál. Utam másfelé visz, köszönöm, hogy vagytok/voltatok, jó volt ez az egy év együtt, mindenkinek további jó tekkerkedést! Köszönök mindent! A bigyológus



Szerző

tech.hu



Scroll to Top