LG Optimus VU részletek

2012. 02. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az LG nem tudta kivárni a hamarosan kezdődő Mobile World Congress-t és egy külön rendezvényen mutatta be az Optimus VU nevű új készüléket - ami kis túlzással egy “nem telefon, de nem is tablet” kategóriás ketyere.

Február 27-én kezdődik az idei MWC, sok gyártó hagyományosan erre az időpontra ütemezi friss készülékeinek bemutatóját. Az LG a jelek szerint nem akart osztozni a rivaldafényen a konkurensekkel, és egy előrehozott bemutatón rántotta le a leplet az Optimus VU-ról.

Az új okostelefon legszembetűnőbb tulajdonságáról már beszámoltunk: a hatalmas, öt hüvelykes képernyő valahová a telefonok és a táblagépek közé tájolja be a VU-t. Az IPS LCD panel alatt 1.5 GHz-es kétmagos CPU dolgozik, ahogy azt már a pletykák alapján is valószínűsíteni lehetett. A 8.5 milliméter vastagságú telefon LTE kompatibilis, 8 megapixeles a kamerája és 2080 mAh-s akkuja van.

Az operációs rendszere Android 2.3, de természetesen nem kell sokat várni az Ice Cream Sandwich frissítésre sem. A VU Koreában március folyamán érkezik majd a boltokba, a többi piacon való bevezetésről és árról egyelőre nincs információ.

További képeket az Engadget galériájában találtok. »



Szerző

tech.hu



Scroll to Top