Bemutatták a HP TouchPadet - VIDEÓ

2011. 06. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A tajpeji Computexen végre élőben, működés közben is meg lehetett nézni a HP tabletjét, amit hónapokkal korábban beígért már a cég. A ketyere júliusban kerülhet a boltokba, a cél az abszolút elsőség a tabletek piacán.

A kütyüt a SanDisk standján szúrták ki, ők szállítják ugyanis a memóriát a ketyerébe. Magáról a készülékről már írtunk korábban, a specifikációt itt elolvashatjátok. Az alábbi videón bemutatják a kezelőfelületet, a multitaskingot gyakorlatban és még egy HD videót is elindítanak, jelezve, hogy ez sem okoz gondot a deszkának.

A gyártó egyébként nagyon bízik a TouchPad sikerében. Nemrég azt is be merték jelenteni, hogy nem csupán az első számú tabletet akarják piacra dobni a TouchPad képében, de még annál is többre vágynak. Ezért a “number one” mellé megalkották a “number one plus” kategóriát. (Komolyan.)

Árról még pontos információ nincs, de az egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a tablet július 17-én debütálhat az egyik amerikai szolgáltató kínálatában. Bízzunk benne, hogy a fejlesztőcsapat jobb munkát végzett, mint a hülye kifejezésekkel dobálózó marketingrészleg...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top