Betiltották a száguldó kanapét - VIDEÓ

2010. 07. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Már önmagában is mókás az a sztori, hogy motorizált kanapét készített két amerikai egyetemista. De van még egy csavar a történetben: az egyetem vezetősége megtiltotta, hogy a suli területén száguldozzanak vele.

Egy motorizált kerekesszék a szerkezet alapja, a két srác három hónap alatt rakta össze. Az első útjuk elsöprő sikert aratott, mindenki jött, röhögött és fotózott. Állítólag olyan is volt, aki a földön fetrengett a nevetéstől. Vagy tíz autó sorakozott fel mögöttük, ezért valaki a rendőrséget is kihívta. A zsaruk a fiúk elmondása szerint pedig nemhogy megbüntették volna őket, de gratuláltak nekik, hogy mennyire menő a járgányuk.

Viszont amikor a Brigham Young Egyetem vezetőségének a fülébe jutott a hír, betiltották a motorizált kanapét az egész egyetem területén. Az indoklást nem közölték, de a forrásom úgy tudja, hogy az intézmény 98 százalékban mormonokból áll, lehet, hogy ezért voltak ennyire szigorúak.

##214515##

Mindenesetre nem úgy tűnik, mintha a srácok elkeseredtek volna a döntés miatt. Egyrészt, így is megtalálják a módot és a helyet, hogy “kanapézzanak”. Másrészt büszkén mutogatják majd a gyerekeiknek, hogy nekik köszönhető a “motorizált kanapék használata tilos” feliratokat.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top