Csini androidos HTC

2010. 10. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mostanában ritkán esik meg, hogy a külsőt emelik ki egy új mobillal kapcsolatban. A HTC Gratia-nál viszont így történt, bár annyira nem kifejezetten dizájntelefonról van szó, legalábbis szerintem.

“Olyan felhasználói élményt szeretnénk nyújtani az embereknek, ami egyrészt választási lehetőségek egész sorozatát nyújtja, másrészt tapasztalatok különleges keveréke. A személyre szabhatóságot és kis, kompakt méretet gyönyörű külsővel ötvöztük, hogy egyedi élményt nyújthassunk vásárlóinknak.” – mondta Florian Seiche, az EMEA régió elnöke a sajtóközleményben.

Észrevétlen illesztésekkel, stílusos és kompakt megjelenéssel a HTC Gratia könnyed, elegáns külseje az Android 2.2-es operációs rendszerét rejti. 3.2 colos kapacitív érintőkijelzője 320x480 pixeles felbontásban tárja a felhasználók elé a HTC Sense-et.

Az új HTC Gratia HTC Sense technológiája a gyártó szerint továbbra is arra összpontosít, hogy segítsen javítani a felhasználó és a számára legfontosabb emberek közti kapcsolatot. Ennek a kiindulópontja a HTC Friend Stream nevű új HTC alkalmazás, amely egyetlen, folyamatosan frissített felületen egyesíti a felhasználó ismerőseivel folytatott kommunikációját, beleértve a Facebookot, a Twittert és a Flickrt is. Ezzel az egyszerű alkalmazással soha nem látott könnyedséggel követhetjük nyomon, hogy barátaink épp mit csinálnak, illetve hogy milyen képeket vagy linkeket osztanak meg egymás között.Valamikor novemberben érkezik hazánkba a készülék, a hírek szerint az USA-ban már forgalmazzák, csak éppen Aria néven.Na akkor mondjátok meg: csini vagy nem csini?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top