Csúnya véget ért a Mafia Wars románc

2011. 07. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Még egy ok, hogy ne szálljunk be időrabló játékokba a Facebookon: még a szívünket is összetörhetik. Mondjuk ezután beperelhetjük az aljas szívtiprót. .. legalábbis ilyesmivel próbálkozik egy michigani nő.

Cheryl Gray és Wylie Iwan a facebookos Mafia Wars játékban találkoztak. Egy darabig lelkesen küldözgették egymásnak a fegyvereket és az energy packokat, majd elkezdtek beszélgetni és összemelegedni. A csaj igazi ajándékokat küldött a pasinak, sőt, még egy repjegyet is vett, mert szerette volna meglátogatni washingtoni kedvesét (és bandatársát).

De valami elromlott, Wylie kiakadt Cherylre, és elkezdett róla mindenféle csúnya üzeneteket írogatni. Ezek után a nő be akarja perelni a férfit, és egész pontosan 8368,88 dollár kártérítést követel tőle. A repjegy ugyan csak 900 dollárba került, a többi a sárdobálásért járna a nő szerint.Egyelőre nem tudni, eljut-e az ügy egyáltalán a bíróságig. De szerintem az lenne a legviccesebb megoldás, ha megítélnék ugyan a kártérítést, de Mafia Wars játékpénzben kellene kifizetnie a bűnösnek.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top