Epson, a professzionális munkaerő (x)

2012. 03. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Szinte minden irodában kardinális kérdés a nyomtatás. Fontos, hogy gyors, egyszerű és költséghatékony legyen, de az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen minőségű a végeredmény.

Az ideális irodai nyomtatónak tehát számos követelménynek meg kell felelnie, így nem könnyű jó döntést hozni ebben a kérdésben. Az Epson WorkForce Pro WP-4500 sorozat nagyteljesítményű, üzleti multifunkciós készülékei jó megoldást jelentenek, hiszen minden irodai igényt kielégítenek. „Tudjuk, hogy a vállalatoknak mire van szükségük: kiváló minőségű, megbízható, jól működő, nagy teljesítményű és költségtakarékos termékekre. Eddig kompromisszumokat kellett kötniük, de a WorkForce Pro most mindezt egyszerre kínálja.” – mondta el Andrew Semple, az Epson képalkotó eszközök részlegének vezetője.

A WorkForce Pro WP-4500 sorozat multifunkciós nyomtatói a lézernyomtatókhoz mérhető minőséget és teljesítményt nyújtanak, különösen megbízhatóak és akár feleannyi az oldalköltségük, mint más, hasonló készülékeknek. Ennek köszönhetően ezek a nagy sebességű, tintasugaras nyomtatók valódi alternatíváját jelentik a lézernyomtatóknak.

Minőség terén sem kell kompromisszumokat kötni, hiszen a 4800x1200 dpi nyomtatási felbontásnak köszönhetően a cégek csúcsminőségű nyomatokra tesznek szert, melyek ellenállnak a víznek, nem fakulnak ki és nem kenődnek el még szövegkiemelő használata esetén sem, mivel azonnal száradnak.

Nemcsak a teljesítményük és a nyomatok minősége figyelemreméltó, hanem költséghatékonyság tekintetében is az élmezőnyben foglalnak helyet ezek a készülékek. A gyors, automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióval mérséklik a papírhasználatot, az akár 3400 oldal kinyomtatására is elegendő tintapatronnal pedig a tintára költött összeg csökkenthető radikálisan.

Energiatakarékosság vonatkozásában is kiemelkedő értékeket produkálnak, ugyanis 80 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak a hasonló teljesítményű lézernyomtatókhoz képest. Mindezek nemcsak a költségeket csökkentik, hanem a környezetet is kímélik, így használatukkal jelentős lépés tehető a zöld iroda felé.

Bővebb információ a hivatalos honlapon >>



Szerző

tech.hu



Scroll to Top