Farmville-könyv kezdőknek

2010. 12. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Többnyire igyekszem hanyagolni a Facebook témákat, mert tudom, hogy nem nagyon rajongtok érte. A Farmville meg pláne ciki, de ezt nem tudtam kihagyni, egész egyszerűen látnotok kell! Könyv jelent meg arról, hogyan kell Farmville-ezni.

A kiadványból arról olvashatunk 288 (!) oldalon keresztül, hogyan kell letölteni az alkalmazást, és hogyan kell használni: hogyan vethetsz-arathatsz, hogyan kereshetsz szomszédokat, és hogyan szerezhetsz bónuszokat. Tehát mindent, amire valószínűleg fél nap alatt rájön egy átlagjúzer. Ja, lesz benne szó a technikai problémák kezeléséről is. Aha, remek.

A könyv egyik szerzője a legnagyobb FarmVille rajongói oldal alapítója, a másik pedig az az illető, aki már a Wii-ről is írt egy könyvet a "kezdőknek" sorozatban. Ez a sorozat egyébként számos kiadást ért már meg, a legkülönfélébb témakörökben okítják a kezdőket. A legendák szerint egy hazai lapkiadó legfelső emberének a polcán ott figyel a Leadership for Dummies, azaz a Vezetésről kezdőknek egy példánya. (Természeresen nem a tech.hu kiadójáról van szó.)Ám valószínűleg ez eddig a legkülönösebb darab a sorozatban. Kíváncsi leszek, hogy az 50 milla farmozó közül hányan veszik meg, mert azt gondolják, ez valami pluszt ad nekik. 20 dolcsi az Amazonon, bár most kedvezménnyel lehet megrendelni, jövő év februárjában szállítják.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top