Gyűjts ellenségeket a Facebookon

2012. 05. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Facebook megalakulása óta ezer meg ezer Facebook alkalmazást találtak ki arra, hogy lehessen dislike-olni egy-egy bejegyzést. Újfent már felhasználókat is lehet nem szeretni.

 

Az EnemyGraph nevű alkalmazással bárki megjelölheti azokat a helyeket, vagy személyeket, melyeket ellenségként kezel. Az alkalmazást március 15.-én indították el, kizárólag tesztüzemben.Az alkalmazást Dallasban két hallgató és egy professzor készítette el, akik úgy gondolják, hogy egy hiánypótló alkalmazást alkottak.

Miután bárki letölthette az alkalmazást, az első órában Rick Santorum amerikai republikánus politikus kapta a legtöbb jelölést, akiről azt kell tudni, hogy nyíltan állalja homofób gondolatait, vagyis azt, hogy irtózik a melegektől és nem egy alkalommal mondta el, hogy mit kellene csinálni velük. Második helyen jelenleg a FoxNews áll, de ennek okáról nem tudunk semmit.

A két hallgató korábban már megtervezte a törölt Twitter bejegyzéseket visszaállító alkalmazást, de ezt pár percen belül le is tiltották.

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top