Itt a leginkább várt kütyü!

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Oké, kicsit túlzás a kijelentés a címben, de az utóbbi egy év tech cuccai közül valószínűleg erre várt a legtöbbet a nép. A modern fiataloknak a Luca széke például már semmit nem jelent, bezzeg, ha azt mondod nekik, hogy annyit kellett rá várni, mint egy fehér iPhone 4-re!

Ugyan Mükgór kolléga már nemrégiben megírta, hogy tényleg bekövetkezik az elkerülhetetlen, most, hogy tényleg eljutottunk eddig a történelmi pontig, meg kell róla emlékeznek egy külön bejegyzésben. Tegnap óta rendelhető az Apple webshopjában a fehér iPhone 4. Majd’ egy éve jelent meg az Apple legújabb telója fekete színben, de a fehér szállítmány folyamatosan csúszott, az Apple folyton csak tolta a határidőt.

Azt végülis nem árulták el, hogy mi volt olyan nehéz a legyártásában, ami miatt majdnem egy évet csúszott a dolog. A lényeg, hogy most már bárki a kezébe foghatja, aki megrendeli, és kivárja a 3-5 napos szállítási időt. (Persze a feketét 24 órán belül szállítják...)Kíváncsi vagyok, hogy mennyi fog belőle fogyni (azaz, hányan voltak ennyire türelmesek), de attól tartok, hogy erről nem születik majd olyan lelkes és büszke közlemény, mint a “sima” Apple termékek esetében...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top