Jönnek a Google+ játékok

2011. 08. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Google+ szép lassan gyarapodik, a keresőóriás folyamatosan csiszolgatja, tökéletesítgeti az utóbbi idők főművét. Az alkalmazások és játékok egyelőre hiányoztak a rendszerből, de mint sejteni is lehetett, nem sokáig lesz ez így. A játékok már úton vannak, hamarosan pöröghet az Angry Birds és a Sudoku ezerrel.

A nagy konkurens, a Facebook sikeréért (egyebek mellett) minden bizonnyal a kisebb-nagyobb játékok elképesztően széles kínálata is okolható. Már csak ezért is volt egyértelmű, hogy a Google+ kelléktárából sem hiányozhatnak a játékok, melyek a hivatalos bejelentés szerint meg is érkeztek.

Egyelőre csak a tesztüzem zajlik, tehát a tömegeknek még várniuk kell, hogy kipróbálhassák a Google+ játékokat. Két screenshot már felkerült a Google blogjára, ezek alapján képet alkothatunk, hogy festenek majd a játékok a Google+ felületén.

A képeket elnézve látható, hogy a felső menüsor egészül majd ki egy gombbal innen érhetjük majd el a játékokat, melyeket a Google szerint könnyedén letilthat majd az, aki nem szeretné a hírfolyamát ilyesmivel “szennyezni”.

A The Next Web összeállítása szerint a nagyobb játékfejlesztők közül a Zynga, a Playdom és persze a Rovio termékei is képviseltetik magukat a Google+ játékok között, az Angry Birds például természetesen innen sem hiányozhat.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top