Kicsit sem fanatikusok - VIDEÓ

2010. 07. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Néhány holland ifjonc elhatározta, hogy megdönti az eddigi Guinness Rekordot, a leghosszabb videójátékozás „kategóriában”. Eddgi 40 órát kellett végigtolnod, hogy Te legyél a világ ura, a srácok kicsit ráhúztak az előző rekorderre…

Mostantól ugyanis 51 óránál kell többet egyhuzamban játszanod, ha szeretnél egy Guinness plecsnit és oklevelet, na meg 1000 eurót, ami ez a pár rotterdami fiatal is kapott. A játékról amivel tolták, drága Mlaczek kolléga is elismerően nyilatkozott idén áprilisban, ami nem más, mint a Red Dead Redemption, a platform pedig a PS3.

##213520##

A rekordot jegyző talán túlságosan is mosolygó fiatalember szerint a srácok jól bírták a kiképzést és miután letelt a 41 óra (amivel megvolt már az új rekord) úgy döntöttek ráhúznak még egy picit. Egy pici kis tíz órácskát még. Csak úgy a móka kedvéért.

##213521##

Nekem egyszer volt szerencsém egy kb. 15-16 órás Gran Turismo 2 túrához, de napokig nem voltam teljesen magamnál és ott váltottuk egymást, nem toltuk folyamatosan, mert akkor egész egyszerűen csapágygolyó méretűre és keménységűre aszalódott volna mindkét szemgolyóm. Na de vannak a világon tökös csávók is, nemcsak olyan puhányok, mint én.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top