Magyar tartalmakkal jön a Nokia N8

2010. 10. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Symbian 3-mal felszerelt okostelefon november közepén érkezik hazánkba, és jó pár, kifejezetten nekünk készített widgetet lehet majd rá letölteni a Nokia szoftverboltjából.

Kábé 150-nél jár a magyar vonatkozású widgetek száma az Ovi Áruházban, és az N8 megjelenésével tovább bővül a sor. Az Origo négy új widgetet (origo.hu, ozone network, postr és az iWiW) mutat be a Nokia új mobilján.

Azért, hogy a T-Home IPTV előfizetői soha ne maradjanak le kedvenc programjaikról a készüléken helyet kapott a Műsorújság alkalmazás is. Ennek segítségével a csatornák műsor információi mellett a T-Home IPTV előfizetői Nokia N8 mobilkészülékeikről bárhonnan, bármikor távvezérelhetik az otthonaikban felszerelt set-top box felvétel funkcióját.S ha már a tévénél tartunk, a készülékre előre telepített alkalmazásokon keresztül több hazai tartalomszolgáltató videóit, híreit, programjait, TV csatornák internetes videotartalmait lehet nézegetni: a Magyar Televízió, a Duna TV, a TV2, az AXN és a StartlapTV interneten elérhető műsorait lehet már kifejezettel mobilra készült alkalmazáson keresztül is nézegetni.

Akit pedig a tévé helyett inkább a mozi érdekel, annak az ingyenesen letölthető navigációs programban, az Ovi Maps-ben érdemes szétnéznie, ugyanis a nagyobb mozikhoz kapcsolódó infókat összehangolták a térképpel.

Az árra is fény derült: 155 ezer forint lesz itthon kártyafüggetlenül a teló, szolgáltatóknál nyilván alacsonyabb lesz az ára. Nem olcsó, de hát melyik új okostelefon az?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top