Majdnem szájensz fiksön VIDEÓ

2010. 06. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Éppen készültem venni egy mindentudó, beszélő, kávéfőző, takarító robotot az autómba...

Manapság a GPS mint high-tech iránytű, már a legtöbb autóban jelen van és viszonylag olcsón hozzá is lehet jutni. Tudsz rajta zenét hallgatni, videót nézni, esetleg internetezni és ugye ezt a már megszokott tapicskolható kijelzőn vihettük véghez. A Springteq viszont egy kicsit magasabb szintre emelte ennek szórakoztató vagy inkább hasznos részét, ugyanis a WeGo HUD GPS Navigator készülékük a szélvédőre vetíti ki útvonalunkat.

A készülék 4-5 colos képet ad 400x240-es felbontással és 500:1-es kontrasztaránnyal. A készülék teljes mértékben figyelembe veszi a fényviszonyokat és ez által a nekünk megfelelő fényűre állítja be a "kijelzőt". Ezen kívül 2GB-os flash memóriával és Windows CE-vel fog futni, de lesz lehetőség a bővítésre is.

##208339##

Mellékelnek egy távirányítót is, melyet a kormányhoz lehet erősíteni, így nem kell százfele hadonásznunk, amikor kerülőutat keresünk Budapest egyik forgalmasabb területén.Még sem az árról, sem a megjelenésről nincsenek információk, de feltehetően a jövő évben már forgalomban lesz.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top