Minek megvenni a drága térképet a GPS-re?

2010. 07. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Drága mulatság lehet megvenni egy új térképet a GPS-re, ha csak egy-két hétig használjuk, mondjuk amikor nyaralni megyünk. Ezért a Nav N Go kitalált egy bérléses rendszert, ami tök jónak tűnik, de azért nem árt az óvatosság.

Az iGO megoldások felhasználói már bérelhetnek is térképeket, a naviextras.com oldalon lehet hozzájutni a Rent-a-Map szolgáltatáshoz.

Az oldalon elérhető szinte valamennyi térkép, beleértve a Tele Atlas, a Navteq és a Top-Map térképeit, kompatibilis az új térképbérlő szolgáltatással. A gyártó szerint ezáltal az iGO navigációs megoldásokat alkalmazó PND-k és okostelefonok felhasználói több mint 80 ország térképének bérlésével mindig naprakész információval rendelkezhetnek. Az Európa térkép például az eredeti 74,95 eurós (kb. 21.500 Ft-os) ár helyett 29,95 euróért (kb. 8.600 Ft-ért), míg a Brazília térkép a 49,95 eurós (kb. 14.500 Ft-os) fogyasztói ár helyett 19,95 euróért (kb. 5.700 Ft-ért) bérelhető.A hírek szerint arra azért oda kell figyelni, hogy ha olyan térképet bérelünk, aminek egy része már megvan a ketyerénken, akkor az felülíródhat. Így lehet, hogy a bérleti időszak lejárta után sem tudjuk majd használni a régit.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top