MW3: 75 eladott játék másodpercenként

2011. 11. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Call Of Duty sorozat előző darabja óriási sikert aratott, rekordokat döntögetett, így nyilvánvalóan hatalmasak az elvárások a minap piacra dobott Modern Warfare 3-mal szemben is. A játék elképesztő számokkal nyitott, 24 óra alatt 6.5 millió eladott példány kelt el belőle Amerikában és az Egyesült Királyságban.

A hidegháború idején játszódó Call of Duty: Black Ops durva kasszasiker lett, így a széria rajongói okkal reménykedhettek abban, hogy a november 8-án piacra kerülő Modern Warfare is hasonló diadalmenetet produkál. Noha még csak pár napja árulják a játékot, az már látszik, hogy a siker itt sem marad el.

A MW3 egyelőre beváltani látszik az elvárásokat, 24 óra alatt 6,5 millió darab fogyott el belőle csak az USA és az Egyesült Királyság területén. A másodpercenként 75 eladott játékkal értelemszerűen újabb hatalmas sikert ünnepelhet az Activision Blizzard.

Bobby Kotick, a cég vezetője lelkesen nyilatkozta, hogy ezzel a komplett Call Of Duty széria mára olyan emblematikus franchise-okat utasított maga mögé, mint a Star Wars vagy a Gyűrűk ura.

A Modern Warfare 3 startját a jelek szerint tehát az a tény sem tudta beárnyékolni, hogy az EA október végén piacra dobta a hasonló zsánerű Battlefield 3-at. Egyelőre a Battlefield 3 kapcsán sem kell bukásról beszélni, tehát úgy fest, a két körülrajongott FPS jól megfér egymás mellett.

Modern Warfare 3 élő streamek »



Szerző

tech.hu



Scroll to Top