Nem kéne beszólni, Steve!

2010. 07. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Research in Motion, a Blackberry gyártója, és a Nokia is kikérte magának, Steve Jobs pénteki beszólását. Az Alma-vezér (többek között) azzal jött a pénteki sajtótájékoztatón, hogy más gyártók is hibáztak, és másoknál is előfordulnak olyan vételi problémák, mint ami az iPhone 4-nél is.

Amint arról Bigyológus is beszámolt, Steve bácsi többek között azzal is mentegette magát meg a cégét, hogy hát bizony nem ők az egyetlenek, akik hibáztak. (Nekem ilyenkor azt mondta az édesanyám, hogy nem érdekli, hogy mindenkinek egyes lett a dolgozata az osztályban, én miért nem tanultam.)

A Nokia és a Blackberry is villámgyorsan reagált, és mindkét nyilatkozatban az a közös pont, hogy ők rengeteg pénzt és energiát fordítanak fejlesztésre, és nem csinálnak olyan dizájnt, ami a funkcionalitás rovására megy. Az RIM egyebek mellett arra is rámutatott, hogy a Blackberry-khez nem kell külön tok. Szerintem a Samsung és a HTC válasza is jön hamarosan, csak keleten biztos lassabban hagyják jóvá a fejesek a szöveget.Összességében úgy tűnik, mintha Steve Jobs kommunikációs tanácsadója szabira ment volna. Először jön az, hogy tagad mindent, a felhasználó tartja rosszul, aztán pedig az ujjal mutogatás. Jön még valami vajon?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top