Itt a luxuscsajoknak szánt iPhone 4

2011. 07. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A "sima" iPhone már nem igazi státusszimbólum, az igazán gazdagok kristállyal vagy gyémántokkal borított modellt vesznek. Persze csak ha elcsípnek egyet a 150 darabból, összesen ugyanis ennyi készült a különleges telókból.

A Gresso egy darabig csak saját telefonokat gyártott, persze azokat azért jól telerakták drága alapanyagokkal, például arannyal és gyémántokkal. Egy ideje viszont minden bizonnyal rájöttek, hogy gazdaságosabb, ha egy kész mobilt cicomáznak fel, így születtek a White iPhone 4 Lady Blanche modellek is.

Az "olcsóbb" típuson "csak" Swarovski kristályok pompáznak, ezt már 7000 dollárért, azaz 1,3 millió forintért vihetik a vásárlók. Aki ragaszkodik a gyémántokhoz,  annak 30 000 dollárt, azaz 5,8 milllió forintot kell letennie az asztalra.Ezért cserébe egy olyan Szifont kapnak a vásárlók, aminek a hátára három svájci óra is került, amelyek a londoni, moszkvai és new york-i időt mutatják. Arról nincs szó, hogy ezeken az órákon és időzónákon változtatni lehetne, pedig ennyi már igazán beleférhetne ennyi pénzért...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top