Samsung Wave 2 és Wave Pro 2 hamarosan

2010. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nos, úgy néz ki, hogy a koreai gyártó még idén előjön két olcsóbb kategóriát képviselő okostelefonjával Wave2 (S5250) és Wave Pro 2 (S5330) néven. Mindkét készülékben lesz minden, amit csak akartok.

Mindkét példány 3,2 colos Super Amoled kijelzővel érkezik, melyek felbontása WQVGA, így mind energia felhasználási, vagy szuper fényesség tekintetében is a jövőt mutatja. Természetesen mindkét készüléken a Samsung által fejlesztett Bada operációs rendszert találjuk majd TouchWiz kezelőfelülettel, talán ennek köszönhetően lesz mérsékeltebb a kicsikék árfekvése.

Kommunikációs szempontból a Pro változat lesz az erősebb, ugyanis lesz benne 3G kapcsolat és wi-fi is, míg a Wave 2 esetében csak Wlan konnektre számíthatunk, illetve GPRS/EDGE kötelékre. Természetesen a Bluetooth és a GPS sem maradhatott ki a két típusból, ahogy a microSD-s bővíthetőség sem. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy míg más készülékeket bővíthetünk akár 32 gigáig, a Wave2 és a Wave Pro 2 csak 16GB befogadására képes. Sajnos az árról még nem csiripeltek a madarak, azt viszont elárulták, hogy az Oroszoknál és Dél-Kelet Ázsiában már augusztusban megjelenhet a két üdvöske. Kíváncsian várjuk!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top