Jön az iPhone 4! - UPDATE: Árak!

2010. 09. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Már egy ideje röpködtek a pletykák arról, hogy szeptember vége felé már itthon is kapható lesz hivatalosan is az iPhone, de most végre befutott a megerősítés: szeptember 24 a mágikus dátum.

Az Aréna Plázában található T-Pontba kell elzarándokolniuk a hű rajongóknak, hogy megkaphassák a hőn áhított mobilt. A "jó hír" az, hogy mindezt már pénteken 0 órától megtehetik.

Árakat egyelőre sajnos még nem tudunk, de valószínűleg hamarosan ezt is közlik a T-Mobile illetékes oldalán. (Update-ben majd berakom a hírbe, ha megtudok valamit.) Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt is megjegyezném, hogy arról sincs külön infó, hogy mi újság az ingyen tokkal, ami megakadályozza a vételi hibákat...Kíváncsi leszek, mekkora felhajtás lesz, és hányan fognak ott toporogni csütörtök éjszaka. Ha nem lesz nagy tömeg, az biztosan azért lesz, mert a vásárlók a másik két szolgáltatóra várnak... A hírek szerint ugyanis várhatóan a másik két szolgáltatónál is lehet majd kapni a negyedik almás mobilt.

Update: megvannak az árak. Kártyás csomgagban 185 990 forint a 16 gigás, és 219 990 a 32 gigás, előfizetéses áraknál nyilván nagy a szórás. Itt a teljes lista.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top