Új HTC cuccok az MWC-ről

2011. 02. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Frissítette három telefonját a Mobile World Congress alkalmából a HTC: bemutatkozott a Desire S, a Wildfire S és az Incredible S.

Bemutatta a gyártó a tabletjét is, de mivel arról már Mükgór kolléga korábban beszámolt, nem is vesztegetném rá tovább a szót!A Desire S 1 GHZ-es 8255 Snapdragon processzorral, 768 MB RAM-mal és 3,7 hüvelykes WVGA kijelzővel érkezik. Az előlapi kamerája "csak" 1,3 megapixeles, a hátlapi 5 megapixeles kamera viszont még HD-ban is tud videót rögzíteni. Ráadásul Gingerbread (2.4-es) Android fut majd rajta alapból.

A Wildfire S a maga 3,2 hüvelykes HVGA kijelzőjével az egyik legkisebb androidos teló lesz a piacon.Az Inredible S kijelzője négyhüvelykes Super LCD, 800 x 480-as felbontással. Szintén 1 GHz-es CPU és 768 MB RAM kerül bele. A 8 megapixeles, HD-képes kamera dual LED vakut és autofókuszt is kapott, és természetesen itt is van előlapi kamera a videocseteléshez.A második negyedévben érkeznek, az áruk egyelőre még ismeretlen.(Hülye ügynöknő-féle kérdés a végére: a fiúknak ugye az S betűről mindig a Sport jut eszébe, ugye? Csak azért kérdezem, mert a lányoknak a ruhaméret... :))



Szerző

tech.hu



Scroll to Top