Vágd fel a SIM-edet

2010. 06. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mivel régóta játszom az EA Games Sims című játékát, a holmi nevéről azonnal arra asszociáltam, hogy a játékban résztvevő arcokat lehet aprítani. Természetesen rájöttem, hogy a dolognak semmi köze a játékhoz.

Sokkal inkább a telefonokban használatos SIM kártyákról szól a történet, ugyanis valami istenátka kitalálta, hogy legyen az amúgy is parányi telefonkártya mellett egy még kisebb is. Így született meg a MicroSIM, amire szerintem nem volt annyira szűkség, főleg ha arra gondolok, hogy manapság egyetlen holmi használja, az Apple iPadja. (Javítsatok ki, ha tévedtem!)

Sokan szívták a fogukat, merthogy rendelkeztek élő, aktív SIM kártyával, ám sajnos méretben nem voltak illőek a helyükre. Nos, egy eléggé frissnek számító termék erre kínál megoldást mindössze 30 dollárért, ugyanis a kis Cut My Sim nem más, mint egy MicroSim méretre beállított „olló”, ami levágja a kártya felesleges részét. Nem tudom, hogy megér-e ennyit a dolog, hiszen ha jól csináljuk a dolgunkat, életünk végéig kitarthat a kártyánk, egy vágásért meg soknak tűnik az ára. Talán mobil üzleteknek jobban megéri rendelni.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top