Videochat HD-ben

2011. 01. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Microsoft előrukkolt az első valós 1080p-es felbontással rendelkező HD webkamerájával, amivel elsősorban a Live Messenger-felhasználók zsebpénzét csapolná meg kissé. A LifeCam Studio nevű kamera lehetővé teszi a 16:9-es képarányú videochatet is.

A cég szerint a kristálytiszta hanggal és szélesvásznú HD-optikával felszerelt eszköz jelentősen megdobja majd a felhasználói élményt, közelebb hozva ezzel egymáshoz az interneten keresztül kommunikáló feleket. A natív 1080p-es felbontású szenzor jóvoltából HD minőségben és szélesvásznú formátumban is kommunikálhatunk barátainkkal.

A közlemény kiemeli a TrueColor technológiát, ami szinte bármilyen fényviszony mellett automatikusan élénk színeket és remek fényerőt biztosít, “akár a monitor által biztosított gyengébb fényviszonyok mellett is.”

További fő termékjellemzők:

Széles látószög: a számítógépre felszerelt kamera 360 fokban elfordítható Továbbfejlesztett, nagy pontosságú optika: automatikus fókusz és precíz üveglencse Speciális dizájn: az üveglencsén túlnyúló váz, amely megakadályozza, hogy a szórt fény miatt kifakuljanak a színek ClearFrame technológia: a videobeszélgetések akadásmentességéről gondoskodik

A LifeCamhez 3 éves korlátozott garancia jár, az ajánlott fogyasztói ára pedig 24.990 jó magyar forint lesz.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top