Zsebprojektor

2009. 09. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
3M pico projektora Legutóbb egy ötletes, ám termetes projektorról írtam, ami még okos sem volt nagyon. Igaz, a mostani jelöltem tudása is hasonló, egy kicsit tán ergyább is, viszont kicsi. Igen kicsi. Ez tényleg elfér egy ing zsebében is.

A technikai tudás tehát a méret következménye, nem is lehet számon kérni rajta. A 3M legújabb zsebprojektora apró termetéhez képest igenis jól teljesít. Teljes értékű VGA kivetítő, 640x480-as felbontással, és 12 lumenes fényerővel, amit az akkumulátor akár négy órán keresztül is életben tarthat. Egy levegővel. A készülék 8 és 50 inch távolság intervallumban képes bármilyen sík felületre vetíteni, megőrizve a 4:3-as képarányt.

Nagy távolságban a „kiterjesztett fényerő” módban dolgozik. Ezek mellett rengeteg mindenhez tud csatlakozni, még telefonhoz, játék konzolhoz, és médialejátszóhoz is, a szokásos laptop, kamera, fényképezőgép kombó mellett.

A tudásért elkérik a pénzt, ami 420 dollár körül áll meg, és ez bizony kategóriája drágábbik térfele, de éppen elég ahhoz, hogy keményen villogni tudjunk vele. Nagyon praktikus, ha van rá zsetonunk.

##138870##



Szerző

tech.hu



Scroll to Top