1200 Wattocska


Egy átlagos tápegység mostanában olyan 450-550 watt körül mozog. Ez legtöbbször elég is. Egy vérbeli gamer gép meghajtásához azonban már lehet, hogy kevés lenne.

Így született meg ez az 1200 wattos erőmű, mely a keresztségben a  In Win Commander nevet kapta. Egy átlagos táp ugyanis már nem bírna el két darab két GPU-val szerelt videokártyával. De az In Win igen. A többi egységnek is marad bőven energia. Legyen az akár egy négy magos processzor, vagy felsőkategóriás RAM. Ha később fejlesztés alá kerül majd a gép, akkor sem kell majd cserélni erősebbre.

Összesen 4 darab 12 voltos ág hagyja el a táp burkolatát, melynek két ága 20 A-es, a másik kettő pedig 36 A-es. A melegedéstől sem kell félni, ugyanis a 140 mm-es ventilátor teszi a dolgát, ha kell.

Találunk benne túlfeszültségvédőt, valamint rövidzárlat elleni védelmet is. Ára olyan 60.000Ft körül mozog, ami a teljesítményét figyelembe véve azt hiszem érthető.
Ha azonban még ez sem lenne elég, akkor találunk a gyártónál 1500 wattos szörnyet is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>