1,3 gigapixeles kép, 70 ezer fesztiválozó


A Glastonbury fesztiválon készítettek egy hatalmas, 180 fokos panorámafotót a fesztiválozókról, több, nagy felbontású kép segítségével. A végeredményt feldobták a netre, és bárki bejelölheti magát rajta a Facebook accountjával. Még az is, aki nem volt ott, csak az nem jófejség. Viszont aki nem volt ott, még mindig nézegetheti a jócsajokat/jópasikat.

Emlékeztek, amikor Bigyológus bedobta, hogy keressétek meg a bikinis csajt a 45 gigapixeles fotón? Milyen jó lett volna, ha az, aki megtalálja, megtudja a nevét, esetleg még a címét, telefonszámát is, ugye?

Nos, a Glastonbury fesztivál fotójáról akár ilyesmi is kiderülhet, ha az illető be van jelölve rajta a Facebook accountjával - és ha nyilvánossá tette ezeket az adatokat is a Facebook oldalán. 

A kép az Anglia-Szlovénia meccs alatt készült, és kábé 70 ezer ember lehet rajta, közülük eddig kábé háromezer van "megjelölve". Valószínűleg rekord lesz belőle, és ez lesz az a fotó, amin a legtöbb ember van megtaggelve.

A jelek szerint egyébként jó idejük volt, lehet, hogy nem is hordták a termoelektronikus gumicsizmát, amiről korábban beszámoltunk?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Víz és eső mindenütt - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
A Samsung hozhatja el az első középkategóriás 5G-s mobilt
A Galaxy R széria első modelljeként debütálhat a Samsung Galaxy A90, 45 wattos gyorstöltéssel.
A Szojuz sikeresen visszahozta a három űrhajóst
Földet ért Kazahsztán területén a Szojuz MSZ-11 űrhajó leszállóegysége három űrhajóssal a fedélzetén.
Nem készít több táblagépet a Google
A webes konszern leállította a saját készülékek fejlesztését, az androidos tábla PC-k készítését ugyanakkor továbbra is támogatni fogja.
A fapados gamer laptop
Az ár kedvező, a teljesítménye is jó, de találtunk kompromisszumokat. Az Asus TUF Gaming FX505-öt teszteltük.

További tech hírek >>