1,3 gigapixeles kép, 70 ezer fesztiválozó


A Glastonbury fesztiválon készítettek egy hatalmas, 180 fokos panorámafotót a fesztiválozókról, több, nagy felbontású kép segítségével. A végeredményt feldobták a netre, és bárki bejelölheti magát rajta a Facebook accountjával. Még az is, aki nem volt ott, csak az nem jófejség. Viszont aki nem volt ott, még mindig nézegetheti a jócsajokat/jópasikat.

Emlékeztek, amikor Bigyológus bedobta, hogy keressétek meg a bikinis csajt a 45 gigapixeles fotón? Milyen jó lett volna, ha az, aki megtalálja, megtudja a nevét, esetleg még a címét, telefonszámát is, ugye?

Nos, a Glastonbury fesztivál fotójáról akár ilyesmi is kiderülhet, ha az illető be van jelölve rajta a Facebook accountjával - és ha nyilvánossá tette ezeket az adatokat is a Facebook oldalán. 

A kép az Anglia-Szlovénia meccs alatt készült, és kábé 70 ezer ember lehet rajta, közülük eddig kábé háromezer van "megjelölve". Valószínűleg rekord lesz belőle, és ez lesz az a fotó, amin a legtöbb ember van megtaggelve.

A jelek szerint egyébként jó idejük volt, lehet, hogy nem is hordták a termoelektronikus gumicsizmát, amiről korábban beszámoltunk?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi nem toljuk el – reagált a Huawei a Samsung-fiaskóra
A technológia úttörőinek mindig számolniuk kell azzal, hogy valami félresikerülhet. A Galaxy Folddal, a Samsung összehajtható telefonjával is valami ilyesmi történt. Kapóra jött ez a...
Mai mozipremierek
A Bosszúállók: Végjáték mellett ma debütál egy Északi-sarkon játszódó katasztrófathriller és a két NDK-s család szökési kísérletét feldolgozó Hőlégballon is.
Máris felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték, pedig sok helyen még be sem mutatták
Kamerás verzióról van szó, de aki nem elég óvatos, belefuthat pár kellemetlen képsorba, a kópiák ugyanis egyre több helyen bukkan fel.
Lecsapott az Intel Wi-Fi 6-os vezérlőjére a Killer
Az AX1650-es jelölésű fejlesztés komoly szolgáltatásokkal vértezi fel az érintett hardvert.
Nyomozott az iFixit: ezért van gond a Samsung összehajtható telefonjával
Elég nagy blama a Samsungnak, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott összehajtható telefonjának tesztpéldányai leszerepeltek. Az eszközök szétszedésében jeleskedő iFixit csapata az...

További tech hírek >>