1,3 gigapixeles kép, 70 ezer fesztiválozó


A Glastonbury fesztiválon készítettek egy hatalmas, 180 fokos panorámafotót a fesztiválozókról, több, nagy felbontású kép segítségével. A végeredményt feldobták a netre, és bárki bejelölheti magát rajta a Facebook accountjával. Még az is, aki nem volt ott, csak az nem jófejség. Viszont aki nem volt ott, még mindig nézegetheti a jócsajokat/jópasikat.

Emlékeztek, amikor Bigyológus bedobta, hogy keressétek meg a bikinis csajt a 45 gigapixeles fotón? Milyen jó lett volna, ha az, aki megtalálja, megtudja a nevét, esetleg még a címét, telefonszámát is, ugye?

Nos, a Glastonbury fesztivál fotójáról akár ilyesmi is kiderülhet, ha az illető be van jelölve rajta a Facebook accountjával - és ha nyilvánossá tette ezeket az adatokat is a Facebook oldalán. 

A kép az Anglia-Szlovénia meccs alatt készült, és kábé 70 ezer ember lehet rajta, közülük eddig kábé háromezer van "megjelölve". Valószínűleg rekord lesz belőle, és ez lesz az a fotó, amin a legtöbb ember van megtaggelve.

A jelek szerint egyébként jó idejük volt, lehet, hogy nem is hordták a termoelektronikus gumicsizmát, amiről korábban beszámoltunk?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elindult az ingyenes állami tanfolyam, 61 886 ember ülhet le a gépe elé és vághat bele az informatikába
Két héttel a lehetőség meghirdetése után elindult a nyolc hét alatt teljesíthető, informatikai alapismereteket oktató online képzés, melynek elvégzői később komolyabb tanfolyamokból...
Felfüggesztette a WHO a hidroxiklorokin klinikai tesztjét
Donald Trump viszont nemrég azt közölte, ő megelőzésképpen szedi a szert.
Már jobban fotóznak sötétben a Samsung Galaxy S20 mobilok
A legutóbbi frissítés több szempontból is csiszolt a kamerákon, és például az éjszakai módon.
The Last of Us Part 2 - Szerdán egy teljes State of Play adás csak erre a játékra fókuszál majd
A The Last of Us Part 2 megjelenése nincs olyan messze, ennek örömére a készítők hamarosan egy húszperces videóban mutatják be a játékot.
Igen, pluszban: 26,4 Celsius-fokot mértek az Északi-sarkkörön
Szibéria nyugati részén olyan forróság volt a múlt héten, mint Magyarországon nyáron. Mindez nemcsak helyileg probléma, a hatása elérte a tengereket és az Északi-sarkot is.

További tech hírek >>