1,3 gigapixeles kép, 70 ezer fesztiválozó


A Glastonbury fesztiválon készítettek egy hatalmas, 180 fokos panorámafotót a fesztiválozókról, több, nagy felbontású kép segítségével. A végeredményt feldobták a netre, és bárki bejelölheti magát rajta a Facebook accountjával. Még az is, aki nem volt ott, csak az nem jófejség. Viszont aki nem volt ott, még mindig nézegetheti a jócsajokat/jópasikat.

Emlékeztek, amikor Bigyológus bedobta, hogy keressétek meg a bikinis csajt a 45 gigapixeles fotón? Milyen jó lett volna, ha az, aki megtalálja, megtudja a nevét, esetleg még a címét, telefonszámát is, ugye?

Nos, a Glastonbury fesztivál fotójáról akár ilyesmi is kiderülhet, ha az illető be van jelölve rajta a Facebook accountjával - és ha nyilvánossá tette ezeket az adatokat is a Facebook oldalán. 

A kép az Anglia-Szlovénia meccs alatt készült, és kábé 70 ezer ember lehet rajta, közülük eddig kábé háromezer van "megjelölve". Valószínűleg rekord lesz belőle, és ez lesz az a fotó, amin a legtöbb ember van megtaggelve.

A jelek szerint egyébként jó idejük volt, lehet, hogy nem is hordták a termoelektronikus gumicsizmát, amiről korábban beszámoltunk?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Gears 5 – Megújul a horda mód
A Gears 5-ben visszatér a horda játékmód, így különböző képességű karaktereket kapunk, köztük egy drónnal.
Előzetesen az Underwater
Ridley Scott Alienjét idézi a Kristen Stewart főszereplésével készülő, tengermélyi kutatóbázison játszódó sci-fi-horror.
Szeptemberben érkezhet a Xiaomi Mi Mix 4
A szivárgások szerint már a jövő hónapban megérkezhet a különleges okostelefon.
Destiny 2: Shadowkeep – Trailerrel jelentkezett a Stadia Connecten
A Gamescom 2019-et megelőző Stadia Connecten futott be Destiny 2 új kiegészítőjének, a Shadowkeepnek a trailere.
Cyberpunk 2077 – Jön Stadiára is
A Google elkezdte kibővíteni a Stadiára érkező játékok listáját, az egyik első új cím pedig nem más, mint a jövőre érkező Cyberpunk 2077.

További tech hírek >>