20 000. látogató az Audi Hungariánál


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. évről évre számos külföldi és hazai vendéget csalogat a vállalathoz: a mai napon ünnepélyesen köszöntötték az Audi Hungaria Látogatói Központ 20 000. látogatóját.

Bajkó Norbert Nagykanizsáról egy jutalom-kirándulás keretében érkezett Győrbe. Az Audi Hungaria Látogatói Központ megnyitása óta, azaz 2010 végétől havonta átlagosan 1 000 vendég nyer betekintést a vállalat gyártási tevékenységébe.

"Nagyon örülök a vállalatunk iránti nagy érdeklődésnek. Ezzel bepillantást engedünk vendégeinknek az Audi Hungaria motor-és járműgyártásának csúcstechnológiájú folyamataiba" - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója."Különösen örvendetes, hogy sok tanuló csak a gyárlátogatás kedvéért utazik Győrbe az ország minden részéről."

Szervezett gyárvezetések biztosítják, hogy a vendégek egy felejthetetlen napot töltsenek az Audi Hungariánál és ezáltal megtapasztalhassák azt a precizitást és technológiát, ami a motorok és járművek gyártásában rejlik. A látogatók emellett az Audi Hungaria Shopban bőráruk, ruházat és kiegészítők széles kínálatából választhatnak.

A látogatók 45 százaléka hazai és külföldi turista, 30 százaléka tanuló, míg 25 százaléka vállalat, intézmény képviselője.

Naponta három gyárvezetést tartanak magyar, német, illetve angol nyelven. Jelentkezni a

http://audi.hu/hu/gyarlatogatas oldalon lehet.

Kulcsszavak: audi, gyár, jármű, látogatás
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>