20 000. látogató az Audi Hungariánál


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. évről évre számos külföldi és hazai vendéget csalogat a vállalathoz: a mai napon ünnepélyesen köszöntötték az Audi Hungaria Látogatói Központ 20 000. látogatóját.

Bajkó Norbert Nagykanizsáról egy jutalom-kirándulás keretében érkezett Győrbe. Az Audi Hungaria Látogatói Központ megnyitása óta, azaz 2010 végétől havonta átlagosan 1 000 vendég nyer betekintést a vállalat gyártási tevékenységébe.

"Nagyon örülök a vállalatunk iránti nagy érdeklődésnek. Ezzel bepillantást engedünk vendégeinknek az Audi Hungaria motor-és járműgyártásának csúcstechnológiájú folyamataiba" - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója."Különösen örvendetes, hogy sok tanuló csak a gyárlátogatás kedvéért utazik Győrbe az ország minden részéről."

Szervezett gyárvezetések biztosítják, hogy a vendégek egy felejthetetlen napot töltsenek az Audi Hungariánál és ezáltal megtapasztalhassák azt a precizitást és technológiát, ami a motorok és járművek gyártásában rejlik. A látogatók emellett az Audi Hungaria Shopban bőráruk, ruházat és kiegészítők széles kínálatából választhatnak.

A látogatók 45 százaléka hazai és külföldi turista, 30 százaléka tanuló, míg 25 százaléka vállalat, intézmény képviselője.

Naponta három gyárvezetést tartanak magyar, német, illetve angol nyelven. Jelentkezni a

http://audi.hu/hu/gyarlatogatas oldalon lehet.

Kulcsszavak: audi, gyár, jármű, látogatás
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön a Xiaomi Mi A3
A sikeres sorozat OLED-panellel, tripla-kamerával és üveg burkolattal újulna meg.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot?
Túl sok gyakorlati értelme nincs a „mi lett volna, ha…” kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak....
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát
Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
Egy lépésben 20%-kal javíthat az akkumulátorokon a Bosch
A Bosch összekapcsolja az elektromos autó akkumulátormenedzselő rendszereit a felhővel, mert a mérnökök szerint így jelentős mértékben javíthatnak az akkuk teljesítményén, illetve...
Valamire készül a Facebook, különleges csapatot épít
A Facebook jelentette be, hogy sikerült a Google-től elcsábítani azt a Jason Toffot, aki a Vine társalapítója volt.

További tech hírek >>