20 millió eladott Samsung Galaxy SIII


Úgy tűnik a Samsung idén alkotta meg történetének legsikeresebb android alapú okostelefonját. A vállalat minden várakozását felülmúlták a 100 napra visszamenőleg kidolgozott statisztikák, amiken a Galaxy SIII éllovasként végzett.

Már a Galaxy S család első tagjának bemutatásakor kiderült, hogy a Samsung  portfóliójának legerősebb tagjának megalkotásakor elég magasra teszi a lécet. Már a család harmadik tagjának bejelentésekor tudni lehetett, hogy sikeresebb és erősebb lesz az eddigieknél, ugyanis nagyon nagy várakozás övezte.

Természetesen átütő siker lett a telefonból, így a megjelenés előtt 9 millió példányt értékesítettek belőle. Egy nemrég készített felmérésből kiderült, hogy a debütálás utáni 100 napban több, mint 20 millió eladott Galaxy SIII-mat sikerült értékesíteni. A sikert elég jól mutatja az a tény is, hogy az elődöknek átlagosan 14 hónap kellett a 20 milliós álomhatár eléréséhez. Ha minden jól megy, akkor a jövő évben várható Galaxy SIV bejelentéséig 55-60 millió példányt fognak eladni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Két új EPYC-kel támad az AMD
Furcsa módot a kisebbik modell lesz az igazán érdekes, hiszen a kategóriáját tekintve nagyon sok gyorsítótárat kínál majd.
Vaják – Henry Cavill farkasos emlékérmével köszönte meg a stábtagok munkáját
Henry Cavill egy kis ajándékkal kedveskedett a Vaják sorozat stábtagjainak, méghozzá egy igen stílusos farkasos emlékérmével.
Új gyógyszert talált a mesterséges intelligencia, amivel legyőzhetjük a szuperbaktériumokat
A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) tudósai egy olyan algoritmust fejlesztettek ki, amely a szuperbaktériumok legyőzéséhez keres ellenszert.
Nem tud kitörni az alsókategóriából a Nokia márka
Jön az új csúcs-Nokia, ehhez pedig saját hajlítható telefon csatlakozik, de csak a hagyományos mobiloknál van sikerük.
A Razer és az x-kom AGO új korszakot nyit az esportolók edzésében és fejlesztésében (x)
A Razer belsős esport csapat és az x-kom AGO innentől kezdve együttműködik majd az esportolók edzésének megreformálása érdekében.

További tech hírek >>