20 millió eladott Samsung Galaxy SIII


Úgy tűnik a Samsung idén alkotta meg történetének legsikeresebb android alapú okostelefonját. A vállalat minden várakozását felülmúlták a 100 napra visszamenőleg kidolgozott statisztikák, amiken a Galaxy SIII éllovasként végzett.

Már a Galaxy S család első tagjának bemutatásakor kiderült, hogy a Samsung  portfóliójának legerősebb tagjának megalkotásakor elég magasra teszi a lécet. Már a család harmadik tagjának bejelentésekor tudni lehetett, hogy sikeresebb és erősebb lesz az eddigieknél, ugyanis nagyon nagy várakozás övezte.

Természetesen átütő siker lett a telefonból, így a megjelenés előtt 9 millió példányt értékesítettek belőle. Egy nemrég készített felmérésből kiderült, hogy a debütálás utáni 100 napban több, mint 20 millió eladott Galaxy SIII-mat sikerült értékesíteni. A sikert elég jól mutatja az a tény is, hogy az elődöknek átlagosan 14 hónap kellett a 20 milliós álomhatár eléréséhez. Ha minden jól megy, akkor a jövő évben várható Galaxy SIV bejelentéséig 55-60 millió példányt fognak eladni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>