2012-re minden második játék 3D-s lesz


Legalábbis az Ubisoft játékfejlesztő cég szerint. Egyelőre senki nem mond nekik ellent. Na ja! Mindenkinek az az érdeke, hogy legyen valami amire a fizetésünket elkölthetjük.

A Nintendo biztosan mozgolódik a harmadik dimenzióban, hiszen már idén érkezik kézikonzoljuk 3D-sített változata. A Sony egy sima szoftverfrissítéssel oldotta meg ezt a dolgot a PS3 esetében és a VGA kártya mogul Nvidia is sorra ontja magából a kompatibilis kártyákat.

Az irány tehát megvan, a támogatottság is és személy szerint is azt gondolom, hogy sokkal inkább helye van a 3D-nek a játékiparban, mint a tévéadásoknál. És nem azért mert nem jó a 3D, de még most is zavaró az a jelenség (legalábbis itthon) amikor egy adott csatornán a (ritka és még így is rossz minőségű) HD adásból hirtelen SD lesz és a csatorna még arra sem veszi a fáradságot, hogy a képméretet visszaállítsa 4:3-ra, mert 2010-ben még az kell nekünk.

Szóval addig, amíg nem minden tévéadás HD és abba bepötyögtetjük a 3D-t, hagyjuk ezt. De ha játszunk az más tészta, akkor hajlandóak vagyunk felvenni a szemüveget is és a játékok tényleg jól néznek ki 3D-ben. Ez jöhet! Csak ne kellene minden megjelenítőmet lecserélnem. Ti lájkoljátok a 3D-t?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ötmillió vendég adatait lopták el a Marriottból
Újabb hekkertámadás a luxusszálló ellen.
Leállítja az LCD-panelek gyártását a Samsung
A dél-koreai cég kizárólag QD-OLED paneleket fog készíteni.
Bemutatkozott a Xiaomi Redmi K30 Pro
Erős hardvert és 5G-támogatást kapunk a telefonnal, visszatér az előugró panel.
Ha nem lehet kijárni, mindenki játszik
Még a WHO is azt tanácsolja, hogy maradjunk otthon és videojátékozzunk.
Több hónapot is késhet az iPhone 9
Az indiai gyárleállítások nagy hatással lehetnek az Apple új, kompakt mobiljának sorsára is.

További tech hírek >>