2012-re minden második játék 3D-s lesz


Legalábbis az Ubisoft játékfejlesztő cég szerint. Egyelőre senki nem mond nekik ellent. Na ja! Mindenkinek az az érdeke, hogy legyen valami amire a fizetésünket elkölthetjük.

A Nintendo biztosan mozgolódik a harmadik dimenzióban, hiszen már idén érkezik kézikonzoljuk 3D-sített változata. A Sony egy sima szoftverfrissítéssel oldotta meg ezt a dolgot a PS3 esetében és a VGA kártya mogul Nvidia is sorra ontja magából a kompatibilis kártyákat.

Az irány tehát megvan, a támogatottság is és személy szerint is azt gondolom, hogy sokkal inkább helye van a 3D-nek a játékiparban, mint a tévéadásoknál. És nem azért mert nem jó a 3D, de még most is zavaró az a jelenség (legalábbis itthon) amikor egy adott csatornán a (ritka és még így is rossz minőségű) HD adásból hirtelen SD lesz és a csatorna még arra sem veszi a fáradságot, hogy a képméretet visszaállítsa 4:3-ra, mert 2010-ben még az kell nekünk.

Szóval addig, amíg nem minden tévéadás HD és abba bepötyögtetjük a 3D-t, hagyjuk ezt. De ha játszunk az más tészta, akkor hajlandóak vagyunk felvenni a szemüveget is és a játékok tényleg jól néznek ki 3D-ben. Ez jöhet! Csak ne kellene minden megjelenítőmet lecserélnem. Ti lájkoljátok a 3D-t?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>