2012-re minden második játék 3D-s lesz


Legalábbis az Ubisoft játékfejlesztő cég szerint. Egyelőre senki nem mond nekik ellent. Na ja! Mindenkinek az az érdeke, hogy legyen valami amire a fizetésünket elkölthetjük.

A Nintendo biztosan mozgolódik a harmadik dimenzióban, hiszen már idén érkezik kézikonzoljuk 3D-sített változata. A Sony egy sima szoftverfrissítéssel oldotta meg ezt a dolgot a PS3 esetében és a VGA kártya mogul Nvidia is sorra ontja magából a kompatibilis kártyákat.

Az irány tehát megvan, a támogatottság is és személy szerint is azt gondolom, hogy sokkal inkább helye van a 3D-nek a játékiparban, mint a tévéadásoknál. És nem azért mert nem jó a 3D, de még most is zavaró az a jelenség (legalábbis itthon) amikor egy adott csatornán a (ritka és még így is rossz minőségű) HD adásból hirtelen SD lesz és a csatorna még arra sem veszi a fáradságot, hogy a képméretet visszaállítsa 4:3-ra, mert 2010-ben még az kell nekünk.

Szóval addig, amíg nem minden tévéadás HD és abba bepötyögtetjük a 3D-t, hagyjuk ezt. De ha játszunk az más tészta, akkor hajlandóak vagyunk felvenni a szemüveget is és a játékok tényleg jól néznek ki 3D-ben. Ez jöhet! Csak ne kellene minden megjelenítőmet lecserélnem. Ti lájkoljátok a 3D-t?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új alapokra helyezi GPU-it az Imagination
Az IMG A-Series jelentős, bizonyos szempontból megdöbbentő változásokat vezet be a Furian architektúrához viszonyítva.
Megnézték, mire képes a Qualcomm új csúcsprocesszora, a Snapdragon 865
A Geekbench a számok szintjén is megmutatja, mennyire lehet hinni a Qualcomm fejlesztőinek a Snapdragon 865-öt illetően. Spoiler: nagyon.
Úgy néz ki, a Control mégse lesz része az Xbox Game Pass-nak
Phil Spencer nemrég kijelentette, hogy a Control is része lesz az Xbox Game Pass-nak, de úgy tűnik, a fejlesztők más véleményen vannak.
Úgy fest, hogy lemondhatunk az 5G-s Samsung Galaxy Tab S6-ról
Hitelesítették az 5G-s változatot, de a modellszám arra utal, hogy kizárólag Dél-Koreában lesz kapható.
Bejelentették: visszatér a Motorola a csúcskategóriába
A Qualcomm december elejei rendezvényén jó pár partnere is részt vett. Köztük volt a Motorola is, új csúcskategóriás eszközöket ígérve a jövő év elejére.

További tech hírek >>